Wie zijn wij

Anneke Hendriks (Gastouder)

Na het afronden van haar VMBO is Anneke verder gaan studeren aan het Landstede te Harderwijk. Hier heeft zij de opleiding SPW3 en SPW4 gedaan richting kinderopvang.

Tijdens haar opleiding heeft Anneke verscheidene malen stage gelopen op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Na het behalen van haar SPW4-diploma is Anneke aan de slag gegaan als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Hier is zij doorgegroeid tot zorgcoördinator. Na hier 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben heeft zij de stap genomen om als zelfstandig ondernemer te starten als gastouder.

Haar grote passie is dan ook het omgaan met kinderen om zo een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind.

Anneke is getrouwd en moeder van drie kinderen, een dochtertje “Kaylynn” en twee zoontjes “Guyliam” en “Djessey”. Zij is al een behoorlijke tijd actief als gastouder. Hiermee heeft zij zichzelf en haar dierbaren laten zien dat de stap naar gastouder een goede keus is geweest.

Ollie Hendriks (Administratie)

Na het volgen van de opleiding tot docent Wiskunde is Ollie hier enige tijd in actief geweest. Momenteel is Ollie werkzaam in de kwaliteitszorg van ICT-projecten.

Binnen gastouderopvang “Spetter” verzorgt Ollie de planning en administratie. Tevens is hij beheerder van de website.

Vrije plaatsen

Informeer naar de mogelijkheden.