Over Spetter

Gastouderopvang Spetter biedt u kleinschalige en betaalbare dagopvang in een huiselijke sfeer. De dagopvang is bedoeld voor baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar.

Het kleinschalige karakter van Gastouderopvang Spetter biedt vele voordelen voor zowel u als ouder, als voor uw kind. Uw kind krijgt veel individuele aandacht, waarbij u als ouder gemakkelijk een vinger aan de pols kunt houden.

Erkende opvang

Gastouderopvang Spetter staat ingeschrevene bij het landelijk register voor Kinderopvang. Daarnaast heeft gastouderopvang Spetter zich aangesloten bij gastouderbureau’s “Welkom Kind” en “Hand in Hand”. Hierdoor kunt u verwachten dat Spetter voldoet aan de eisen die opgesteld zijn in de Wet Kinderopvang en dat hier actief op toegezien wordt. Door dit alles kunt u aanspraak maken op de Toeslag Kinderopvang bij de Belastingdienst.

Omgeving

Het huis waarin Spetter zich bevindt is kindvriendelijk en –veilig ingericht. Met een kinderboerderij om de hoek en een speeltuin voor de deur kan de directe omgeving van Spetter ook als zeer kindvriendelijk beschreven worden. Dit kan extra benadrukt worden omdat Spetter zich niet bevindt langs een doorgaande weg.

Pedagogie

Spetter zet de ontwikkeling van uw kind voorop. De ontwikkeling van een kind wordt namelijk gekenmerkt door een rustige, veilige omgeving waarin een kind zich terug kan trekken wanneer het zich onveilig voelt en op de voorgrond kan treden wanneer het zich wel veilig voelt. Daarnaast besteed Spetter aandacht aan ieder individueel kind.

Spetter heeft als basis rust. Een vast schema hoort hierbij. De structuur die voortvloeit uit zo’n schema zorgt er voor dat de dag duidelijk is voor ieder kind

Vrije plaatsen

Informeer naar de mogelijkheden.